REYNAERS Aluminium

Profiel met waterdichte garanties

Aan jou om stijl en kleur te kiezen

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Ramen hebben een grote invloed op de vormgeving van uw bouwproject of verbouwing. Maar er is meer dan alleen een kwestie van smaak. Wat met de levensduur, de isolatiewaarde, het milieu, het onderhoud, de garanties enz…?

Breed toepasbaar.

Aluminium is een licht maar ultrasterk materiaal met veel toepassingsmogelijkheden.
Door het polyvalente karakter laat dit materiaal zich gemakkelijk omvormen naar uiteenlopende designs, van ultrastrak tot uitgesproken Retro.
Aluminium ramen & deuren zijn verkrijgbaar in zowel matte, glanzende of metallic uitvoering in een waaier van RAL kleuren.

Waterdichte garanties

Aluminium ramen & deuren gaan met gemak een leven lang mee, zonder in te boeten op kleurvastheid en vormgeving.

Ramen hebben een grote invloed op de vormgeving van uw bouwproject of verbouwing. Maar er is meer dan alleen een kwestie van smaak. Wat met de levensduur, de isolatiewaarde, het milieu, het onderhoud, de garanties enz…?

Aan jou om stijl en kleur te kiezen

UW EIGEN HUIS, UW EIGEN STIJL

Over smaak valt niet te twisten, iedereen creëert de woonomgeving die het beste bij hem of haar past.
Kiest u voor sobere basisvormen of voor een traditionele rustieke stijl? Houdt u van speelse vormgeving of ziet

u liever strakke lijnen? Of bent u op zoek naar die ene, speciale kleur?
Geen enkel probleem: u kiest bij Reynaers uit meer dan 650 kleuren en de meest uiteenlopende vormen. U vindt altijd de oplossing die bij uw eigen stijl past.

Welke stijl u ook kiest. U kiest voor zekerheid.

 

Ramen vormen je venster op de wereld.

Ze bepalen jouw zicht op de leefomgeving. Maar ze zijn veel meer dan dat! Dankzij je ramen kan je jouw woning een eigen cachet geven. Daarom bestaat er bij Reynaers Aluminium een raamprofiel voor elk huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. Je kan ook kiezen uit verschillende openingtypes: naar binnen of naar buiten openend, draai – en kipramen, dubbel openslaande ramen, …
De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een greep uit onze ALU systemen.

Vakkundig advies altijd inbegrepen

CS77: Raam- en deursysteem voor de klassieke woningen

Het systeem CS 77 is de standaard profiel de voor hedendaagse nieuwbouw en  renovatieprojecten.
Het systeem voldoet aan de staandaard energie- en isolatienormen.

Desgewenst kunnen profielen in de versie CS 77 HI en CS 77 HI+ worden toegepast om nog hogere isolatiewaarden te bekomen.CS 77 is beschikbaar in de stijluitvoeringen Functioneel, Renaissance en Verborgen Vleugel en biedt bijgevolg een oplossing voor iedere stijl van woning.

Master Line 8: Raamsysteem van de toekomst. 

De Masterline 8 raamreeks combineert een veelheid aan isolatieniveaus met een brede waaier aan designvarianten.

Masterline 8 kan in zijn basisversie worden toegepast in een renovatie met beperkte isolatie-eisen.

De Masterline 8 HI is een hoog isolerende variant, geschikt voor nieuwbouwwoningen en lage-energie woningen.

Masterline 8 HI + is de hoogst isolerende variant uit de Masterline reeks. Deze Hi + versie is uitermate geschikt voor toepassing in een passiefwoning.

SL 38 HI: Ultraslank raam- en deursysteem

Het SL 38 HI  raam- en deursysteem is de nog beter isolerende broer van allernieuwste SL 38 reeks. Die ultraslanke profielen zijn ideaal voor de constructie van ramen en deuren met fijne profielen. Bovendien voldoet de thermische prestatie van deze reeks meer dan voldoende om een moderne nieuwbouwwoning mee te bouwen. Bovendien zijn dubbele en driedubbele beglazing met deze raam- en deurreeks mogelijk.

SL 38 HI is beschikbaar in de stijluitvoeringen Classic, Cubic en Ferro. De verscheidenheid in stijlen leent zich zowel tot toepassing in minimalistische architectuur met grote glaspartijen als in pastorie- en hoevestijl, uitgevoerd als kruisramen. In industriële renovatieprojecten wordt het karakter van de stalen ramen behouden zonder in te boeten op de hogere isolatiewaarde van een alu profiel.

CP130: Schuifdeursysteem voor hedendaagse woningen.

Het systeem CP 130 is de standaard voor hedendaagse nieuwbouw en grondige renovatieprojecten.

Het systeem voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen. Desgewenst kunnen profielen in de versie CP 130 HI worden toegepast om nog hogere isolatiewaarden te bekomen. Het systeem kan worden aangewend voor schuiframen met hoogte tot 2,70 meter en glasgewichten tot 300 kg. CP 130 is in schuif en hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en 3-rail.

Lees ook blog Reynaers | CP130

CP155: Schuifdeursysteem voor energiezuinige woningen

Het systeem CP 155 is een hoog isolerend systeem dat een antwoord biedt op de vraag naar ramen en deuren met hoge isolatiegraad in zeer energiezuinige bouwprojecten.

Desgewenst kunnen profielen in de versie CP 155 HI en CP 155 Minergie worden toegepast om aan de strenge eisen van lage energie en passiefbouw te voldoen. Het systeem kan worden aangewend voor schuiframen met hoogte tot 3,50 meter en glasgewichten tot 400 kg en is uitermate geschikt voor toepassing van drievoudige beglazing. CP 155 is in schuif en hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en 3-rail.

Als uitbreiding op dit systeem wordt ook een hoekoplossing aangeboden waarbij twee schuivende delen op hoek sluiten. 

CF77: Ontvouw je leefruimte met een vouwsysteem

De vouwwand CF 77 van Reynaers Aluminium bestaat uit twee tot acht vleugels die volledig opzij kunnen geschoven worden. Dit creëert een maximaal buitengevoel.

De vleugels kunnen naar binnen of naar buiten draaien waardoor je dus niet noodzakelijk inboet aan binnenruimte. Bovendien kan één van de vleugels als toegangsdeur gebruikt worden waardoor de CF 77 ook in koudere periodes perfect als doorgang kan gebruikt worden. 3 Verschillende bodemconfiguraties zijn mogelijk, gaande van volledig vlakke bodem, over een lage drempel tot verhoogde wind en waterdichtheid. De vouwwand kan worden uitgevoerd in hoogtes tot 3 meter en vleugelbreedtes tot 1,20 meter. De vouwwand is verkrijgbaar in een functionele stijl alsook in ‘Slim Line’ met slanke profielen (CF 77 – SL).

Een raam is al lang geen eenvoudig vierkant vol glas meer.

Bij de keuze van uw ramen komt er heel wat kijken.
We proberen je adhv foldermateriaal extra informatie te geven zodat om en je te helpen bij de juiste keuze van jou bouwproject.

Alles over aluminium kozijnen

Folders Reynaers

TOP