GEALAN S9000NL

De mooiste, de beste !

Waarom kiezen voor Kunststof ramen, deuren en schuifdeuren

Gealan S9000Nl | 4 stijlen – 1 topkwaliteit

De eisen waaraan kunststof raamprofielen moeten voldoen, zijn in de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen: meer bescherming tegen warmte, inbraak en geluid, een betere statica en een goed uiterlijk.
Alleen moderne raamsystemen die aan dit eisenprofiel voldoen, houden het vol op de markt – en daarmee bij hun verwerkers, onze klanten.

Het nieuwe GEALAN-systeem S 9000 NL vormt het ideale platform voor de Nederlandse ramenmarkt.

Als combi-systeem is S 9000 NL zowel als aanslagdichting-variant als ook als middendichting-oplossing verkrijgbaar. Beide varianten voldoen aan de steeds stijgende eisen van de Punkto Energieeinsparung (energiebesparing). In de middendichting-variant met kaderbouwdiepte 120 mm worden Uf-waarden van tot 1,0 W/(m²·K) bereikt, de aanslagdichting-variant behaalt Uf-waarden van tot 1,1 W/(m²·K).

Tegelijkertijd beschikt het systeem S 9000 NL met zijn kaders in de typische blokraam-optiek over de klassieke design-elementen van de Nederlandse markt. Naar binnen of naar buiten, of typische wissel-openingen – voor de diverse toepassingen biedt het nieuwe profielsysteem S 9000 NL voor Nederland optimale oplossingen.

Ramen combineren architectuur, design en functie.


Met ramen van GEALAN-profielsystemen van de nieuwste generatie zorgt u niet alleen voor optische accenten. Uitgekiende en tot in het kleinste detail uitgewerkte profielgeometrieën voldoen aan alle technische voorwaarden: of het nu om bescherming tegen warmte, geluid of inbraak gaat of om ventilatie: Gealan ramen zijn van de nieuwste technische stand.

Kozijnen voor elk design

Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe, lifestyl en de beste techniek. Wanneer het raam en deursystemen betreft, biedt GEALAN u nu het volledige nieuwe raamsysteem S 9000 NL.

Het nieuwe moderne en innovatieve raamsysteem met 3-dichting-systeem door het hele systeem, is speciaal ontworpen voor de behoeften en eisen van de Nederlandse markt. Het voldoet aan alle visuele criteria, gegarandeerd door het 3-dichting-systeem concept
– en in het bijzonder door de innovatieve flexibele middendichting
– behalen wij de beste prestaties en waarden op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid.
Het systeem S 9000 NL is geschikt voor kozijnen, ramen, deuren en hefschuifdeuren op het hoogste niveau.

De technische facts maken het verschil op detail niveau.

Een kunststofraam is niet zomaar een kunststofraam. De verschillen in de profielconstructie hebben aanzienlijke gevolgen voor de technische eigenschappen. 

Met ramen van GEALAN-profielsystemen van de nieuwste generatie zorgt u niet alleen voor optische accenten. Uitgekiende en tot in het kleinste detail uitgewerkte profielgeometrieën voldoen aan alle technische voorwaarden: of het nu om bescherming tegen warmte, geluid of inbraak gaat of om ventilatie: ramen van GEALAN-kunststofprofielen zijn van de nieuwste technische stand.

 • Resistent
  Ramen van kunststofprofielen zijn gemakkelijk te reinigen en onderhoudsarm. In hoge mate bestand tegen slijtage en milieu-invloeden hebben ze een lange levensduur.

 • Flexibel
  Moderne raamtechniek is afhankelijk van smaak en bouwstijl niet alleen in het wit maar ook in acrylcolor, decoratie- en houtfolie uitvoerbaar.

 • Individueel
  De keuze van de profielgeometrie, de wijze van openen en de raamindeling beïnvloedt het individuele karakter. Met GEALAN-profielen zijn ook ongebruikelijke raamvormen uitvoerbaar.

 • Comfortabel
  Ramen van GEALAN-meerkamerprofielen zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft en het geluid buiten. Ze bieden veiligheid, geborgenheid en zorgen voor een unieke woonsfeer.

Toekomstzeker over de gehele linie.

Gealan ramen zijn niet alleen bekend vanwege hun geavanceerde functionaliteit, maar tevens vanwege hun wooncomfort en esthetiek. Ontdek onze omvangrijke keuze aan beslagen en grepen en laat u inspireren door het veelzijdige kleuraanbod.

Alles over S9000 MD.

S 9000 NL

klik op bovenstaande foto om folder te openen

 

 

TOP