Dakkapel

Kunststof dakkapel, van A tot helemaal TOP

Kunststof dakkapel

Door de bouw van een dakkapel tovert u de zolder om tot een volwaardige kamer met prima lichtinval. Een kleine kamer met schuine wanden wordt met een dakkapel ineens een stuk ruimer en lichter.

In één of twee dagen vergroot u de meerwaarde van uw huis met een extra volwaardige leefruimte.

 

Maatwerk of prefab dakkapel?


Gaat u investeren in een dakkapel, dan kunt u bij MR kozijnen kiezen voor een prefab dakkapel of voor maatwerk. Hoewel prefab dakkapellen misschien wat gunstiger lijken in prijs, adviseren wij u toch om voor maatwerk te kiezen. Wat prijs-kwaliteitverhouding betreft komt u dan zeker gunstiger uit. Een maatwerk dakkapel wordt namelijk echt op maat voor u gemaakt, zodat deze altijd beter aansluit en perfect past. Ook kan deze volledig naar uw wensen worden aangepast en bestaat de mogelijk tot het volledig aftimmeren van uw zolderverdieping, zodat de dakkapel en de rest van de ruimte volledig op elkaar aansluiten.

 

Wij zullen samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn en geven u vrijblijvend advies en een juiste prijs.

Duurzame kunststof materialen


MR kozijnen onderscheid zich door het bouwen van een traditionele dakkapel die aan de buitenkant geheel wordt afgewerkt met duurzame kunststof materialen. Het geïsoleerde platdak wordt voorzien van een kunststof dakbedekking die uitzonderlijk lang mee gaat.

Onze MR kozijnen dakkapellen zijn uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden, zijn onderhoudsvrij, energiebesparend dankzij de goede isolatiematerialen, hebben een zeer lange levensduur en blijven altijd mooi.

 

Geheel in de stijl van uw woning


Net als bij de kozijnen en deuren bied MR kozijnen bij het bouwen van een dakkapel veel vrijheid in afmeting, ontwerp, kleur- en materiaalkeuze. Wij kunnen de dakkapel helemaal volgens uw wensen samenstellen. In de maatwerk constructie wordt het kunststof kozijn van uw keuze geplaatst en verder kunt u bij ons ook nog rolluiken of zonwerende screens uitzoeken die we kunnen integreren in de boeiboord van de dakkapel, waardoor deze helemaal aan het oog onttrokken zijn.  Ook de hele binnenafwerking, van aftimmeren en stucwerkzaamheden tot het aanbrengen van verlichting, kan MR kozijnen voor u verzorgen.

TOP