Terras, veranda of serre

Elke dag terrasjesweer

We verlengen de zomer en vervroegen de lente

Nederlanders lijken steeds meer te genieten van het buitenleven. Ook in de lente of nazomer zitten we liefst zoveel mogelijk buiten.

Met een terrasoverkapping of veranda zit u heerlijk beschut en kunt u ’s avonds langer blijven zitten. Het laat uw huis mooi overlopen in de tuin.

 

Terrasoverkapping of serre


Met de kwalitatief hoogwaardige producten en materialen van nu bied MR kozijnen u de mogelijkheid een overkapping te realiseren met een zo groot mogelijke overspanning. Dit geeft u een optimaal gevoel van rust en ruimte. MR kozijnen biedt u een ruime keuze van materialen, kleuren en mogelijkheden aan. Het is tevens mogelijk om van uw overkapping een volwaardige tuinkamer te maken door aan de zijkanten glas te plaatsen en de voorzijde van de overkapping te voorzien van harmonica deuren.

Liever een volwaardige serre in plaats van een tuinkamer? Ook dit is geen probleem bij MR kozijnen. Ook voor serres bieden wij een ruime keuze aan mogelijkheden. Heeft u interesse en wilt u graag meer weten neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies in onze mogelijkheden.

TOP